Gruppträning med personlig vägledning.

Som en komplett träningsstudio kan vi erbjuda dig ett brett och kvalitativt utbud genom fast träningsdag (kurs), öppna klasser (drop-in) och onlineträning.

För att få bästa träningsresultat erbjuder vi PILATESPAKETET. Då har du en fast träningdag (kurs), möjlighet till träning på våra öppna klasser (drop-in) samt onlineträning med pilatesnu.se. För nya kunder ingår även introduktionen. Här får du mest träning för pengarna och du får lära dig tekniken ordentligt.

Oavsett klass har vi alltid en stark koppling till våra vardagsrörelser. Det är i vardagen du befinner dig mest och kan göra underverk för din kropp! berättar Lina

Du kan även träna på våra öppna klasser med månadskort, 10-klippkort eller betala per klass.


Introduktion

NY KUND gör en introduktion utöver själva pilatesträningen vid träningsstart. På den gör vi en hållningsanalys och går genom pilatesteknikens grunderprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig att hitta dina djupa hållningsmuskler och vi förklarar vad skillnaden blir. Du får med dig tips att tänka på i vardagen!

För oss är det viktigt att erbjuda högsta kvalité på pilatesträningen. Därför behöver du göra om introduktionen om du varit borta från vår träning under 2 år.