Schema gruppträning

Här hittar du vårt schema. Nedanför schemat ser du även våra klassbeskrivningar.

Anmälan/Avanmälan för öppna klasser
Du bokar din klass via hemsidan under knappen BOKA DIN KLASS HÄR
Vi bekräftar din bokning så snart vi kan!

  • Klassen ska avbokas senast 4 timmar innan bokad tid.
  • Minst 5 deltagare för att klassen ska bli av (gäller öppna klasser)

Med reservation för ändringar eller felskrivningar. Våra klasser är 55 minuter om inget annat angetts.

Läs om våra olika PILATESPAKET (kurser)


Våren 2019

Gäller till den 7 januari – 20 juni

schema_18

 

 


Klassbeskrivning – öppna klasser

Pilates Barre/DanceFlow Här kombinerar vi pilates och dans i en pulshöjande klass till musik. Vi tar hjälp av mindre pilatesredskap för att utmana din balans och stabilitet. En perfekt klass för dig som vill träna både styrka och smidighet på det mest dansanta sätt vi kan.

Mirakelboll En avslappningsklass med små bollar (mirakelbollar) som hjälpmedel. Metoden lindrar spänningar, stress och formar om kroppen. Vi använder bollen som ett verktyg för att avlasta lederna och känna kroppens tyngd. Ditt mål är att låta kroppen läka sig själv och återvända till sin naturliga form. En underbar klass för dig som vill minska smärta och värk, har en stressig vardag eller vill ge dig själv tiden till att verkligen slappna av!

Cirkelträning Stationsträning där vi använder våra pilatesmaskiner. Pilatesmaskinerna och övningarna tvingar på dina djupa stabiliserande muskler, motståndet består av fjädrar. Övningarna kan var enkla och rena till mer avancerade och akrobatiska. Uppnå optimala resultat för hela kroppen!

Matta/Småredskap Vi kan välja att köra en klass som formar kroppen både med eller utan mindre pilatesredskap. Redskapen som används är stabiliseringsrulle, bollar i olika storlekar med eller utan vikt, flexband och fitness circle. Klassen erbjuder utmaning för både smidighet, styrka och koordination!

PT-ÖPPET Gym Du kör ditt eget program med övningar framtagna för Dig. Tillsammans med max 6 stycken delar du sal och pilatesmaskiner. Du kommer att utveckla både din träning och förståelsen för övningarna medan du tränar på egen hand. Det finns alltid en instruktör till hands på klassen. Endast PT-Öppet Gym kort gäller för denna klass.

After Work Vissa fredagar under terminen erbjuder vi en Pilates-AfterWork klass. Håll utkik efter denna klass!
Klassen erbjuder en kul start på fredagskvällen och för dig som inte har redan tränar på Studio PILATES är det ett bra tillfälle att prova en klass hos oss. Klassen betalas kontant på plats.

 

Läs om våra KURSER