PILATESPAKETET GRAVID

Vi håller sommarlov fram till den 19 augusti!
Du når oss på info@studio-pilates.se

VI BYGGER NY HEMSIDA!

På vår nya hemsida kommer du hitta all information om höstens kurser.
Den kommer ut vilken dag som helst!

Välkommen att träna med oss!

Som gravid vill du må bra! Ge din kropp förutsättningar för att ta sig an uppgiften på bästa möjliga sätt. Det gör du genom att träna säkert och anpassat samt förbereda dig inför förlossningen. Där och då vill du ha kunskap att både kunna slappna av och känna ökad styrka. Fokus ligger på vad som händer med Din kropp under graviditeten – en kropp i förändring!

Jag hjälper dig bygga upp och bibehålla styrkan, stabilisera bäcken och ländrygg samt armar och axlar. Du får med dig enkla övningar som du kan göra hela vägen fram till förlossningen, samma övningar kan du sedan göra för att påbörja en skonsam rehabilitering så snart det känns bra som nybliven mamma. Rätt träning under graviditeten gör det lättare för kroppen att återhämta sig och komma i form efter födseln. Med professionell vägledning kan du träna hos oss under hela din graviditet. Du kan börja träna pilates när som helst under din graviditet. Vi rekommenderar att du börjar så snart du vet att du är gravid.

Vår instruktör är Certifierad Pre & Post Natal Specialist™, Diastasis Recti, Pelvic Floor Health samt Pilates for Menopause. Vi är Certifierade av The Center for Womens Fitness, Carolyn Anthony och kan kvalitets säkra din träning. Carolyn är ledande i världen inom forskning av träning för gravida och efter graviditet. Hon ger kurser internationellt och har skrivit flera böcker om kvinnohälsa och träning.

PILATESPAKETET GRAVID 

För bästa träningsresultat erbjuder vi PILATESPAKETET GRAVID. Det innebär att du väljer en fast träningsdag i veckan (kurs). Här är du alltid bokad och meddelar oss om du inte kan komma. Även våra öppna klasser (drop-in) ingår och dessa bokar du vecka för vecka via hemsidan. Du får ett medlemskap hos pilatesnu.se som är en online-pilatesstudio. Med denna tjänst kan du träna hemma eller var du vill när det passar ditt schema. Dessutom ingår en introduktion. Introduktion utöver du utöver själva pilatesträningen. På den gör vi en hållningsanalys och går genom pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen.

Introduktionen gör du måndag 6/5 kl 16:30 eller tisdagen den 14/5 kl 16:15. När vi fått din anmälan kommer vi kontakta dig för att boka introduktion.

Kurs vecka 19-26 (8 veckor)
Startdatum: 6 maj
Kursdag: måndag kl. 17:30
Kostnad: 2 400 kr (studentrabatt 10%)

Anmäl dig här!
Skulle du bli gravid mitt i en kursperiod, hör av dig så hittar vi en lösning!

Läs våra avtalsvillkor längre ner.

seal-the-center-for-womens-fitness-01


Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Läkarintyg godkänt av Studio BodyControl & PILATES gäller för avhopp av Pilatespaketet. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Läs fullständiga avtalsvillkor här.