PILATESPAKETET MAMMA

Vi håller sommarlov fram till den 19 augusti!
Du når oss på info@studio-pilates.se

VI BYGGER NY HEMSIDA!

På vår nya hemsida kommer du hitta all information om höstens kurser.
Den kommer ut vilken dag som helst!

Välkommen att träna med oss!

Mammaträningen är i särklass den mest genomtänkta träningen! En ”knipövning” kan bli både kul och effektiv om du får in den i övningar där du fokuserar på hela kroppen. Det går att göra underverk med rätt träning!

Som en naturlig del av din graviditet och förlossning har ditt bäcken förändrats, din hållning har ny ”design” och kanske har magmusklerna delat på sig. Därför är det viktigt att du ser din mammaträning som rehabilitering (trimester 4) och låt den får ta den tid som behövs. För att kunna aktivera dina djupa muskler ordentligt är det viktigt att du har rätt hållning och arbetar med låg belastning. Du vill få med fascian i arbetet eftersom det gör den stora skillnaden för ett hållbart och långsiktigt resultat. Vi kontrollerar status på dina magmuskler och du får effektiv hjälp med både bäckenbotten-träningen och att återställa eventuellt delade magmuskler. Som nybliven mamma har du alla förutsättningar för att bli starkare och smidigare än någonsin om du tränar medvetet och låter återhämtningen få ta den tid det tar.

Vår instruktör är Certifierad Pre & Post Natal Specialist™, Diastasis Recti, Pelvic Floor Health samt Pilates for Menopause. Vi är Certifierade av The Center for Womens Fitness, Carolyn Anthony och kan kvalitets säkra din träning. Carolyn är ledande i världen inom forskning av träning för gravida och efter graviditet. Hon ger kurser internationellt och har skrivit flera böcker om kvinnohälsa och träning.

PILATESPAKETET MAMMA

För bästa träningsresultat erbjuder vi PILATESPAKETET MAMMA. Det innebär att du väljer en fast träningsdag i veckan (kurs). Här är du alltid bokad och meddelar oss om du inte kan komma (din bebis är lika välkommen). Även våra öppna klasser (drop-in) ingår och dessa bokar du vecka för vecka via hemsidan (utan bebis). Du får ett medlemskap hos pilatesnu.se som är en online-pilatesstudio. Med denna tjänst kan du träna hemma eller var du vill när det passar ditt schema. Dessutom ingår en introduktion som vi gör första träningstillfället. På introduktionen kontrollerar vi status på dina magmuskler, gör en hållningsanalys och går genom pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen. Som en BONUS! får du ett par Mirakelbollar till ett värde av 399 kr.

Fast träningstid vecka 21-26 (6 veckor)
Startdatum: 22 maj
Kursdag: onsdag kl. 11:00
Kostnad: 1 800 kr

Introduktionen gör vi onsdagen den 22 maj kl 10.00.

Anmäl dig här!

Läs våra avtalsvillkor längre ner.

seal-the-center-for-womens-fitness-01

 


Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Läkarintyg godkänt av Studio BodyControl & PILATES gäller för avhopp av Pilatespaketet. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Läs fullständiga avtalsvillkor här.