Detta är PILATESPAKETET!

För bästa träningsresultat erbjuder vi PILATESPAKETET. Det innebär att du väljer en fast träningsdag/tid i veckan (kurs). Här är du alltid bokad och meddelar oss om du inte kan komma. Även våra öppna klasser (drop-in)  ingår. Öppen klass bokas vecka för vecka via hemsidan. Du får dessutom ett medlemskap hos pilatesnu.se som är en online-pilatsstudio. Med denna tjänst kan du träna hemma, på jobbet eller var du vill när det passar ditt schema.

NY KUND gör alltid en introduktion utöver själva pilatesträningen. På den gör vi en hållningsanalys och går genom pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen.


Vad är kurs?

Träning i en mindre grupp med samma deltagare varje vecka.

Vi kan säkerställa att gruppen håller en viss nivå och att träningen utvecklas för varje vecka. Gruppens låga antal ger instruktören möjligheter att hjälpa och vägleda varje enskild deltagare. Vår ambition är att Du ska känna resultat och framsteg efter varje klass!

Att vara sluten till en bestämd grupp och ha en bestämd träningsdag ökar dina möjligheter att utvecklas och få snabba resultat. För många är det bästa sättet för att få till sin träning!


Vad är pilatesnu.se?

Som enda pilatesstudio i Sverige kan vi erbjuda dig GRATIS online-pilatesträning inkluderat i din träning. På så sätt kan du träna var du vill och när du vill – när det passar ditt schema!

Allt du behöver är nätuppkoppling, en mobil, padda eller dator. Om du behöver avboka ett träningstillfälle rekommenderar vi dig att avsätta en tid för att träna med pilatesnu.se istället. Då får du fortfarande din pilatesträning och du behöver aldrig känna att du missat en klass!

Online-pilatesstudion erbjuder klasser med Sveriges ledande pilatesinstruktörer i olika längd, nivåer och med olika fokus. Du hittar specialklasser för dig som är gravid eller mamma. Alla filmer spelas in här hos oss på Studio PILATES så du kommer känna dig som ”hemma”.

Anmäl dig till ett PILATESPAKET och få tillgång till obegränsad pilatesträning under din träningsperiod!

Basic – Fördjupning – GravidMamma&Bebis – Lunch / Senior