Träna pilates i Göteborg!

– Min ambition och strävan är att erbjuda den mest kvalitativa pilatesträningen för Dig! Många av våra kunder säger att de har hittat hem när de kommer till Studio PILATES. När de jämför med gymmet tycker många att vi har själ och en avslappnad känsla utan krav på snygga, dyra kläder eller perfekta kroppar. De får handledning i en lugn miljö så att de orkar, verkligen behärskar och får ut så mycket mer av sin träning. Det är härligt att se alla må bättre i vardagen! säger Lina Håkansson på Studio PILATES.

Studio PILATES erbjuder träning och rehabilitering av högsta kvalité. Vår pilatesträning ger resultat när det gäller allt från styrka, smidighet och kondition till avslappning. Hälsa gärna på och känn den avslappnade stämningen. Här kan du varva ned och hitta lugnet i vardagen!

Här tränar både vardagsmotionärer och elitidrottare. Pilates kan vara din enda träning, användas som en effektiv form av rehabilitering eller för att få ett komplement till annan träning. Det finns alltid tid att lyssna till dina önskemål och möjlighet att anpassa träningen till din kropp och förutsättningar. En klass är lika rolig som utmanande och ser ofta olika ut varje gång. Övningarna anpassas efter deltagarnas nivå och variationen gör lika gott för kroppen som för motivationen. Du kan få nya aha-upplevelser efter flera års träning och det finns alltid nya muskler och rörelser att upptäcka.

Vi erbjuder kurser och workshops till företag. Vi åker gärna ut till arbetsplatsen och självklart är företaget lika välkommet till vår studio.

Välkommen att kontakta oss för att ta reda på mer om hur du kan bli starkare med rätt träningsprogram!