Project Description

 

BASIC lördag

Du kommer garanterat stärka din core!
Piltesträningen fokuserar på hela kroppen, inifrån och ut. Ger hållbara resultat, ökar smidigheten och motverkar slitage på dina leder.
Då får du snabbt en bättre hållning och enklare vardag.

LÖRDAGAR 09.30

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Vad innebär basic?

Mycket stillasittande, dålig arbetsställning och ostrukturerade träningsvanor leder snabbt till smärta och dålig hållning i rygg och nacke. Hos oss handlar varje träningstillfälle om din förståelse av rörelserna, vi guidar dig att ta ut rörelserna på rätt sätt i dina leder. Medvetenheten under övningarna ger snabbt resultat samt mentalavslappning vilket i sin tur sänker din stressnivå. Du stärker hela kroppen samtidigt! 

För att du ska få bästa träningsresultat erbjuder vi Pilatespaketet BASIC. Det innebär att du har en fast träningsdag och tid (kurs) i veckan på studion som du alltid försöker vara med på. Genom att ha en fast träningsdag/tid säkerställer du att din träning blir av och att den blir regelbunden. Instruktören kan dessutom kvalitetssäkra gruppens utveckling. Utöver din fasta träningsdag/tid är du välkommen att delta på våra öppna klasser (drop-in), plus att du får ett medlemskap hos PILATESNU.se som är en online-pilatesstudio. Med denna tjänst tränar du hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena. I mån av plats är det tillåtet att ta igen missad klass på studion.

Vi live-sänder samtliga kurser och öppna klasser så du ALLTID kan delta online under den pågående pandemin. ONLINE innebär att du deltar i kurs samt öppna klasser online. Du tränar alltså live med oss från den plats du befinner dig! Du får en länk till din mejl som du kopplar upp dig till och allt du behöver är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda. Du kan med andra ord delta online på veckans alla kurser!

Första kurstillfället gör vi en introduktion med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen.

Styrkan med Pilatespaketet är att du sätter upp en fast träningsdag och tid. Du skapar en rutin, vilket i sin tur leder till en hållbar plan som ganska snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Du ökar din kroppsmedvetenhet och får snart en enklare vardag. Du gör en stor och billig investering i din egen hälsa!

Fyll i din anmälan redan idag!

PROVA PÅ LÖRDAGEN DEN 4 september kl. 10.30

Kontakta oss på info@studio-pilate.se för anmälan!

Pilatespaketet v. 36-45

KURSDAG:

Lördag kl 09.30 – start 11 september

I Pilatespaketet BASIC ingår:

  • fast träningsdag och tid (kurs) inklusive online-länk
  • öppna klasser inkl. online-länk
  • PILATESNU.se
  • introduktion

BETALNING:
Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen och då tillkommer en engångskostnad för administrativ avgift. Önskar du månadsbetalning vänligen kontakta oss på info@studio-pilates.se.

Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG! Vi är kopplade till ePassi och Actiway, kvitto till din arbetsgivare skriver du enkelt ut i vårt bokningssystem.
Kontakta oss för att använda ditt ePassi eller Actiway på info@studio-pilates.se

Pris: 3 000 kr

Kontakta oss på info@studio-pilate.se för anmälan!

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Läkarintyg godkänt av Studio BodyControl & PILATES gäller för avhopp av Pilatespaketet. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Läs fullständiga avtalsvillkor här.