Project Description

BASIC lördag

Du kommer garanterat stärka din core!
Piltesträningen fokuserar på hela kroppen, inifrån och ut. Ger hållbara resultat, ökar smidigheten och motverkar slitage på dina leder.
Då får du snabbt en bättre hållning och enklare vardag.

LÖRDAGAR 09.30

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Vad innebär basicpilates?

Många arbetar hemifrån och vill komma iväg för att byta miljö, andra vill stanna hemma och ta del av våra klasser därifrån. För att tillmötes dessa olika behov erbjuder vi Pilatepaketet BASIC

Med Pilatepaketet BASIC kommer du till oss på en fast träningsdag/tid i veckan (kurs). Här är du alltid bokad och avbokar dig om du inte kan komma. Förutom kursen ingår våra öppna klasser (drop-in) och dessa bokar du vecka för vecka via hemsidan. Vi livesänder samtliga kurser och öppna klasser så du alltid kan delta online och du får online-tillgång till veckans samtliga kurser. Utöver detta ingår ett medlemskap hos pilatesnu.se som är en online-pilatesstudio. Med denna tjänst tränar du hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena. Det är inte tillåtet att ta igen missad klass på studion under pandemitiden. 

Mycket stillasittande, dålig arbetsställning och ändrade träningsvanor leder snabbt till smärta och dålig hållning i rygg och nacke. Hos oss handlar varje rörelse om förståelse så du tar ut rörelserna rätt i dina leder. Medvetenheten under övningarna ger mentalavslappning vilket i sin tur sänker din stressnivå. Du stärker hela kroppen samtidigt!

Första kurstillfället gör vi en introduktion med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen.

Styrkan med vårt Pilatespaket är att du sätter upp en fast träningsdag och tid. Du skapar en rutin, vilket i sin tur leder till en hållbar plan som ganska snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Du ökar din kroppsmedvetenhet och får snart en enklare vardag. Du gör en stor och billig investering i din egen hälsa!

Kom gärna och Prova På en klass innan kursstart! Mejla oss på info@dev2.hosting.succe.com för att boka detta.

Anmäl dig via formuläret redan idag!

Kurs v. 8-15

I BASIC ingår:

  • kurs med fast dag och tid
  • online-länk till samtliga kurser så du alltid kan delta hemifrån (samma dag och tid)
  • öppna klasser inkl. online-länk så du alltid kan delta hemifrån (samma dag och tid)
  • pilatesnu.se
  • introduktion
anmälan hittar du även information om vårt alternativ LUNCHPILATES-ONLINE.
Nyfiken? Läs mer här!
Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen. Vid månadsbetalning tillkommer en engångskostnad för administrativ avgift. KOM IHÅG att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG! Vi är kopplade till ePassi och Actiway eller skriver gärna ett kvitto till din arbetsgivare.

OBSERVERA! För att COVID-19 anpassa verksamheten tar vi in 6 deltagare!

Pris: BASIC 2 400 kr

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Läkarintyg godkänt av Studio BodyControl & PILATES gäller för avhopp av Pilatespaketet. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Läs fullständiga avtalsvillkor här.