Project Description

FÖRDJUPNING

Du tar din träning till nästa nivå!

TISDAGAR/ONSDAGAR

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINETRÄNING

Vad är fördjupning?

Här fördjupar du dina kunskaper om kroppen med målet att låta kroppen arbeta så skonsamt och effektivt som möjligt oavsett vad du gör. Vi tränar på matta med olika småredskap.

För bästa träningsresultat erbjuder vi PILATESPAKETET HELÅR eller PILATESPAKETET TERMIN. Det innebär att du väljer en fast träningsdag i veckan (kurs). Här är du alltid bokad och meddelar oss om du inte kan komma. Även våra öppna klasser (drop-in) ingår och dessa bokar du vecka för vecka via hemsidan. Du får ett medlemskap hos pilatesnu.se som är en online-pilatesstudio. Med denna tjänst kan du träna hemma, på jobbet eller var du vill när det passar ditt schema. Dessutom ingår en introduktion.

NY KUND gör alltid en introduktion utöver själva pilatesträningen. På den gör vi en hållningsanalys och går genom pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen.

Väljer du HELÅR stämmer vi av din kursdag mot slutet av våren och du kommer få bekräfta att du vill fortsätta på samma fasta träningsdag under hösten alt. om du behöver byta dag. I den mån vi kan försöker vi lösa ditt byte.

Kurs v. 1-52

I HELÅR ingår fast träningstid (kurs) under veckorna 2-50 (ej v. 7, 15 och 44), öppna klasser på ordinarie schema samt online-träning. Dessutom ingår en introduktion med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grunder för ny kund. Introduktionen görs utöver pilatesträningen och bokas vid behov. I anmälan hittar du information om datum/veckor för TERMIN.

Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen. Vid månadsbetalning tillkommer en engångskostnad för administrativ avgift. KOM IHÅG att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG! Vi är kopplade till ePassi och Actiway eller skriver gärna ett kvitto till din arbetsgivare.

Pris: 9 995 kr för helår (du sparar 850 kr!)

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.