Project Description

FÖRDJUPNING

Du tar din träning till nästa nivå!
Här fördjupar du dina kunskaper om kroppen med målet att låta kroppen arbeta så skonsamt och effektivt som möjligt oavsett vad du gör.

TISDAGAR/ONSDAGAR

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Vad är fördjupning?

Hos oss handlar varje träningstillfälle om din förståelse av rörelserna, vi guidar dig att ta ut rörelserna på rätt sätt i dina leder. Medvetenheten under övningarna ger snabbat resultat samt mentalavslappning vilket i sin tur sänker din stressnivå. Du stärker hela kroppen samtidigt! 

För bästa träningsresultat erbjuder vi Pilatespaketet FÖRDJUPNING. Det innebär att du har en fast träningsdag/tid (kurs) i veckan på studion som du alltid försöker vara med på. Genom att ha en fast träningsdag och tid säkerställer du att din träning blir av och att den blir regelbunden. Instruktören kan dessutom kvalitetssäkra gruppens utveckling. Utöver din fasta träningsdag/tid är du välkommen att delta på våra öppna klasser (drop-in), plus att du får ett medlemskap hos PILATESNU.se som är en online-pilatesstudio. Med denna tjänst tränar du hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena. I mån av plats är det tillåtet att ta igen missad klass på studion. 

Vi live-sänder samtliga kurser och öppna klasser så du ALLTID kan delta online under den pågående pandemin. ONLINE innebär att du deltar i kurs samt öppna klasser online. OBSERVERA! Du kan vara med ENDAST ONLINE också! Du tränar alltså live med oss från den plats du befinner dig! Du får en länk till din mejl som du kopplar upp dig till och allt du behöver är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda. Du kan med andra ord delta online på veckans alla kurser!

Ny kund gör alltid en introduktion utöver själva pilatesträningen. På den gör vi en hållningsanalys och går genom pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen. (kostnad tillkommer)

Styrkan med vårt pilates-upplägg är att du sätter upp en fast träningsdag och tid. Du skapar en rutin, vilket i sin tur leder till en hållbar plan som ganska snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Din ökade kroppsmedvetenhet kommer att stärka dig både fysiskt och psykiskt, vilket är en stor och billig investering i din hälsa!

Kontakta oss på info@studio-pilate.se för anmälan!

Pilatespaketet v. 34-52

KURSDAGAR:

Tisdag kl 18.00 – start 31 augusti

Onsdag kl 17.30 –  start 1 september
Onsdag kl 18.30 – start 1 september
Onsdag kl 19.30 – start 1 september

I Pilatespaketet FÖRDJUPNING ingår:

  • fast träningsdag och tid (kurs) inklusive online-länk
  • öppna klasser inkl. online-länk
  • PILATESNU.se
  • introduktion (gäller ny kund)

I Pilatespaketet ONLINE ingår:

  • fast online-träningsdag och tid (kurs-online)
  • online-länk till öppna klasser
  • PILATESNU.se

BETALNING:

Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen och då tillkommer en engångskostnad för administrativ avgift. Önskar du månadsbetalning vänligen kontakta oss på info@studio-pilates.se

Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG! Vi är kopplade till ePassi och Actiway, kvitto till din arbetsgivare skriver du enkelt ut i vårt bokningssystem.
Kontakta oss för att använda ditt ePassi eller Actiway på info@studio-pilates.se

Pris: 4 750 kr / online-kurs 3 900 kr

Kontakta oss på info@studio-pilate.se för anmälan!

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.