Project Description

FÖRDJUPNING

Du tar din träning till nästa nivå!
Här fördjupar du dina kunskaper om kroppen med målet att låta kroppen arbeta så skonsamt och effektivt som möjligt oavsett vad du gör.

TISDAGAR/ONSDAGAR

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Vad är fördjupning?

Många arbetar hemifrån och vill komma iväg för att byta miljö, andra vill stanna hemma och ta del av våra klasser därifrån. För att tillmötes dessa olika behov erbjuder vi Pilatepaketet HELÅR, Pilatespaketet TERMIN samt Pilatespaketet ONLINE.

Mycket stillasittande, dålig arbetsställning och ändrade träningsvanor leder snabbt till smärta och dålig hållning i rygg och nacke. Hos oss handlar varje rörelse om förståelse så du tar ut rörelserna rätt i dina leder. Medvetenheten under övningarna ger mentalavslappning vilket i sin tur sänker din stressnivå. Du stärker hela kroppen samtidigt!

För bästa träningsresultat erbjuder vi HELÅR eller TERMIN. Det innebär att du väljer en fast träningsdag i veckan (kurs). Under pandemin erbjuder vi 6 platser på studion och gör ett rullande schema så du garanterat få plats under terminen. Vi kommer live-sända samtliga kurser och öppna klasser så du ALLTID kan delta online! Det är inte tillåtet att ta igen missad klass på studion under pandemitiden. Våra öppna klasser (drop-in) bokas vecka för vecka i vårt bokningssystem. Du får ett medlemskap hos pilatesnu.se som är en online-pilatesstudio. Med denna tjänst tränar du hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena. Dessutom ingår en introduktion för ny kund.

Med ONLINE tar du det säkra före det osäkra och deltar i FÖRDJUPNINGS-kursen samt öppna klasser online. Det innebär att du tränar live med oss från den plats du befinner dig. Du får en länk som du kopplar upp dig till och allt du behöver är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda. Eventuella redskap kommer du behöva köpa till, men kursen börjar utan och vi tar upp beställning om detta blir aktuellt. Du får även ett medlemskap hos pilatesnu.se som är en online-pilatesstudio. Med denna tjänst tränar du hemma, på jobbet eller var du vill mellan online-kurstillfällena.

Ny kund gör alltid en introduktion utöver själva pilatesträningen. På den gör vi en hållningsanalys och går genom pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen. Betalas separat. 

Väljer du HELÅR stämmer vi av din kursdag mot slutet av våren och du kommer få bekräfta att du vill fortsätta på samma fasta träningsdag under hösten alt. om du behöver byta dag. I den mån vi kan försöker vi lösa ditt byte.

Styrkan med vårt pilates-upplägg är att du sätter upp en fast träningsdag och tid. Du skapar en rutin, vilket i sin tur leder till en hållbar plan som ganska snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Din ökade kroppsmedvetenhet kommer att stärka dig både fysiskt och psykiskt, vilket är en stor och billig investering i din hälsa!

Fyll i din anmälan redan idag!

Kurs v. 1-52

I HELÅR ingår:

  • kurs med fast dag och tid under veckorna 2-50 (ej v. 7, 14 och 44 samt röda dagar)
  • online-länk till samtliga kurser så du alltid kan delta hemifrån (samma dag och tid)
  • öppna klasser inkl. online-länk så du alltid kan delta hemifrån (samma dag och tid)
  • pilatesnu.se
  • introduktion med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grunder (gäller ny kund)
I anmälan hittar du information om våra alternativ TERMIN samt ONLINE.
Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen. Vid månadsbetalning tillkommer en engångskostnad för administrativ avgift. KOM IHÅG att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG! Vi är kopplade till ePassi och Actiway eller skriver gärna ett kvitto till din arbetsgivare.

Pris: HELÅR 9 995 kr

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.