Project Description

LUNCHPILATES

ONLINE

Du kommer garanterat stärka din core!
Piltesträningen fokuserar på hela kroppen, inifrån och ut. Ger hållbara resultat, ökar smidigheten och motverkar slitage på dina leder.
Då får du snabbt en bättre hållning och enklare vardag.
Här kan du träna på dagtid!

ONSDAGAR 12.00

KLASSEN ÄR 45 MINUTER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Vad innebär lunchpilates?

Mycket stillasittande, dålig arbetsställning och ändrade träningsvanor leder snabbt till smärta och dålig hållning i rygg och nacke. För att du ska kunna träna enkelt och säkert under har vi tagit fram LUNCHPILATES ONLINE.

Det innebär att du tränar live med oss från den plats du befinner dig! Du får en länk som du kopplar upp dig mot och allt du behöver är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda. Klassen är 45 minuter så du ska kunna träna på lunchen. Det ingår även en online-länk till samtliga fördjupningskurser och öppna klasser samt ett medlemskap hos pilatesnu.se som är en online-pilatesstudio. Med denna tjänst tränar du var du vill och när du vill mellan kurstillfällena.

Första kurs-tillfället gör vi en introduktion med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du lär dig hitta dina djupa hållningsmuskler och får enkla tips att tänka på när du sitter och arbetar.

Hos oss handlar varje rörelse om förståelse och att du tar ut rörelserna rätt i dina leder. Medvetenheten under övningarna ger dessutom mentalavslappning vilket i sin tur sänker din stressnivå. Du stärker hela kroppen samtidigt!

Styrkan med vårt pilates-upplägg är att du sätter upp en fast träningsdag och tid. Du skapar en rutin, vilket i sin tur leder till en hållbar plan som ganska snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Din ökade kroppsmedvetenhet kommer att stärka dig både fysiskt och psykiskt, vilket är en stor och billig investering i din hälsa!

Anmäl dig via formuläret redan idag! 

Kurs v. 6-11

I LUNCHPILATES ONLINE ingår:

  • onlinekurs med fast dag och tid
  • online-länk till veckans samtliga kurser och öppna klasser så du alltid kan delta hemifrån (samma dag och tid)
  • pilatesnu.se
  • introduktion
anmälan hittar du även information om våra alternativ  BASIC och BASIC-ONLINE vilket betyder att du går kursen på studion. Nyfiken på BASIC läs här!
Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen. Vid månadsbetalning tillkommer en engångskostnad för administrativ avgift. KOM IHÅG att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG! Vi är kopplade till ePassi och Actiway eller skriver gärna ett kvitto till din arbetsgivare.

Pris: 1 350 kr

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Läkarintyg godkänt av Studio BodyControl & PILATES gäller för avhopp av Pilatespaketet. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Läs fullständiga avtalsvillkor här.