Project Description

MAMMA

Mammaträningen är i särklass den mest genomtänkta träningen!
En ”knipövning” kan bli både kul och effektiv om du får in den i övningar där du fokuserar på hela kroppen. Det går att göra underverk med rätt träning!

ONSDAGAR 10.45

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Vad är mammapilates?

Som en naturlig del efter din graviditet och förlossning har ditt bäcken förändrats, din hållning har ny design och kanske har magmusklerna delat på sig. Därför är det viktigt att du ser din mammaträning som trimester 4, d.v.s. din återställning och rehabilitering som måste få ta den tid som behövs.

För att kunna aktivera dina djupa muskler ordentligt är det viktigt att du har rätt hållning och arbetar med låg belastning. Du vill få med fascian (bindväven) i arbetet eftersom det gör den stora skillnaden för ett hållbart och långsiktigt resultat. Som nybliven mamma har du alla förutsättningar för att bli starkare och smidigare än någonsin om du tränar medvetet och låter återhämtningen få ta den tid det tar.

För att du ska få bästa träningsresultat erbjuder vi Pilatespaketet MAMMA. Det innebär att du har en fast träningsdag och tid (kurs) i veckan på studion som du alltid försöker vara med på. Genom att ha en fast träningsdag/tid säkerställer du att din träning blir av och att den blir regelbunden. Instruktören kan dessutom kvalitetssäkra gruppens utveckling. Utöver din fasta träningsdag/tid är du välkommen att i den mån det är lämpligt delta på våra öppna klasser (drop-in), plus att du får ett medlemskap hos PILATESNU.se som är en online-pilatesstudio. Med denna tjänst tränar du hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena. I mån av plats är det tillåtet att ta igen missad klass på studion.

Vi live-sänder övriga kurser och öppna klasser så du kan ALLTID delta ONLINE på dem under den pågående pandemin. Du tränar då live med oss från den plats du befinner dig! Du får en länk till din mejl som du kopplar upp dig till och allt du behöver är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda.

Vår huvudinstruktör är Certifierad Pre & Post Natal Specialist™, Diastasis Recti, Pelvic Floor Health samt Pilates for Menopause. Vi är Certifierade av The Center for Womens Fitness, Carolyn Anthony och kan kvalitets säkra din träning. Carolyn är ledande i världen inom forskning av träning för gravida och efter graviditet. Hon ger kurser internationellt och har skrivit flera böcker om kvinnohälsa och träning.

STYRKAN med Pilatespaketet GRAVID är att du sätter du upp en hållbar plan som visar sig i en starkare och smidigare kropp. Du ökar din kroppsmedvetenhet och kommer göra en stor del av arbetet att förbättra din hälsa utanför pilatesstudion. Du börjar se pilates som ett koncept som du tar med dig oavsett vad du gör. Du gör en stor och relativt billig investering i din hälsa!

Kontakta oss på info@studio-pilate.se för anmälan!

Pilatespaketet v. 37-46

KURSDAG:

Onsdag kl. 10.45 – start 15 september

Pilatespaketet MAMMAingår:

  • fast träningsdag och tid (kurs)
  • öppna klasser inkl. online-länk
  • PILATESNU.se
  • introduktion

BETALNING:
Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen och då tillkommer en engångskostnad för administrativ avgift. Önskar du månadsbetalning vänligen kontakta oss på info@studio-pilates.se.

Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG! Vi är kopplade till ePassi och Actiway, kvitto till din arbetsgivare skriver du enkelt ut i vårt bokningssystem.
Kontakta oss för att använda ditt ePassi eller Actiway på info@studio-pilates.se

Pris: 3 000 kr

Kontakta oss på info@studio-pilate.se för anmälan!

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Läkarintyg godkänt av Studio BodyControl & PILATES gäller för avhopp av Pilatespaketet. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Läs fullständiga avtalsvillkor här.