Project Description

PRIVATTRÄNING

För att kunna utvecklas och njuta det där lilla extra av sin träning är det många som tränar hos oss som väljer att träna privat. Du får 100% uppmärksamhet på dig och din kropp – allt för att du snabbare ska uppnå optimalt träningsresultat.

Anpassad träning utefter dina behov och önskemål.

Utefter din hållning, bakgrund och dina behov lägger instruktören upp din träning. Du får hjälp och vägledning i varje övning. På första klassen gör vi en hållningsanalys och går genom pilatesteknikens grunder och termer. Du tränar sedan på matta, med mindre pilatesredskap och/eller i pilatesmaskiner. Med de redskap som passar just dig, din kropp, just nu!

– Att träna privat är den bästa investeringen du kan göra för dig själv! säger Lina
Träningen ger dig nya möjligheter och de flesta blir förvånade över de resultat som uppnås både vad det gäller styrka, rörlighet och medvetenhet.

Vi erbjuder 12-, 24- och 36-kort och varje tillfälle är 55 minuter. För nya kunder finns Baspaketet. Vi har även en unik klass som vi kallar PT–Öppet Gym. Läs mer om Baspaketet och PT-Öppet Gym längre ner.

Baspaketet

Baspaketet består av 4 tillfällen. Första gången gör vi en hållningsanalys och går genom pilatesteknikens grunder. Du tränar sedan på matta, med mindre pilatesredskap och/eller i pilatesmaskiner tillsammans med din PT.

Ett erbjudande till dig som är NY KUND hos oss eller som vill prova på personlig träning.

PT – Öppet Gym

Ett billigare alternativ för dig som vill köra eget program i mindre grupp!

Vi vet att många skulle ta privatlektioner om de hade möjlighet. Vi vet också att många som redan tränar privat skulle vilja göra sitt program fler dagar i veckan. Därför har vi skapat möjligheten med vår klass PT–öppet gym!

Grundtanken med klassen är att du har ett personligt utformat program med övningar som är lämpade för att utveckla just dina behov.  Det finns alltid en instruktör till hands på klassen och du delar sal och pilatesmaskiner med max 6 stycken.

– Du kommer att utveckla din förståelse för övningarna medan du tränar på egen hand,  berättar Lina.

Ditt personliga program får du genom att först välja Baspaket på 4 privatlektioner.

Intresseanmälan